DE ACTUALITATE

Calculator la ITM Argeş cu informaţii pentru angajatori şi angajaţi

La parterul sediului din Piteşti al Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș a fost instalat un calculator cu informaţii necesare angajaţilor şi angajatorilor.

Împarte cu prietenii tăi

La parterul sediului din Piteşti al Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș a fost instalat un calculator cu informaţii necesare angajaţilor şi angajatorilor. Pentru început sunt oferite informații legate de:

1.Calculul salariului net (persoanele interesate îşi pot verifica salariul net prin folosirea aplicaţiei disponibile pe site-ul ITM Argeş, la secţiunea de informaţii de interes public)

2.Programul de lucru şi de audienţe al ITM Argeş

3.Legislaţia în domeniile relaţii de muncă şi sănătate şi securitate în muncă

4.Informaţii cu privire la relaţiile de muncă (înregistrarea contractelor de muncă sau sancțiuni primite de angajatori)

5.Informaţii cu privire la sănătatea şi securitatea în muncă (sancţiuni contravenţionale şi infracţiuni prevăzute în legislaţia din domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă și avize şi autorizaţii eliberate de ITM Argeş)

6.Informaţiile de interes public (lista cu documentele care pot fi puse la dispoziţia cetăţenilor în baza legii privind informaţiile de interes public și diverse formulare).

Persoanele interesate în obţinerea informaţiilor pot cere pentru accesarea datelor din calculator asistenţa sau ajutorul specialiştilor ITM Argeş.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Sâmbătă alergăm pentru Spitalul Copiilor!

Sâmbătă, ora 9,00, Craiova în Parcul "Nicolae Romanescu", alergăm pentru spital!

Închide