DE ACTUALITATE

Ceahlaul a remizat pe teren propriu

Ceahlaul a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Petrolul, in epilogul rundei a 28-a a Ligii 1

Împarte cu prietenii tăi

Ceahlaul a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Petrolul, in epilogul rundei a 28-a a Ligii 1. A fost primul meci al sarbului Vanja Radinovic, care a debutat pe banca nemtenilor. Daniel Stana, in debutul partii secunde, a inscris golul prin care Ceahlaul  putea spera din nou la salvare, pe fondul unei eventuale prime infrangeri in deplasare a „lupilor”. In prelungiri, insa, Markovic a reluat in proprie poarta si Ceahlaul-Petrolul s-a incheiat nedecis, 1-1.

Astazi incepe runda cu numarul 29, etapa intermediara care prilejuieste duelul Pandurilor cu Dinamo Bucuresti, echipa care  a fost victima favorită a gorjenilor, în această primăvară, după ce elevii lui Edi Iordănescu au bifat două victorii în fața câinilor roșii în cele două partide din Cupa Ligii.

Dacă o vor obține și pe cea de-a treia, în campionat, in aceasta seara, Pandurii și-ar asigura în bună măsură un final de sezon mai liniștit,fara grijile retrogradarii,  in caz contrar , situatia din clasament ar putea deveni dramatica,  vecina cu dezastrul.

dezastrul.

Partida dintre Pandurii Tg Jiu si Dinamo Bucuresti va incepe la ora 21,30.

Tot astazi dar de la ora 17,00  CFR Cluj – Concordia Chiajna iar de la ora 19:15  Rapid-FC Botosani .

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Adrian Cioroianu la Radio Craiova

Legăturile politice şi militare din ce în ce mai strânse dintre România şi celelalte state membre ale Alianţei Nord-Atlantice, în...

Închide