DE ACTUALITATE

Dolj. Bărbat căutat de poliţişti

La data de 5 august a.c., o femeie de 48 de ani, din Mîrșani, a sesizat poliţiştii cu privire la plecarea concubinului său, un bărbat de 51 de ani, din comuna Bistrița Bârgăului, judeţul Bistrița Năsăud, cu reședința în Mîrșani, de la domiciliul comun, în seara zilei de 4 august 2019.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 4 august a.c., bărbatul s-a aflat la un local de alimentaţie publică, din Mîrșani, iar în jurul orei 23.00, i-a solicitat unui tânăr de 25 de ani, din aceeaşi localitate, să îl conducă în municipiul Craiova pentru a-și cumpăra mâncare.

Cei doi au ajuns în Craiova, pe strada Doljului, unde tânărul de 25 de ani a intrat într-un magazin şi când s-a întors nu l-a mai găsit pe bărbatul care îl însoţea nici la maşină, nici în zona respectivă.

La data plecării, bărbatul de 51 de ani purta pantaloni scurți albi, cu dungi albastre, un tricou verde şi papuci de culoare albă.

Sălăgean Dumitru are următoarele semnalmente: înălțime circa 1,70, păr blond, ten deschis, ochi albaștri, iar la încheietura mâinii stângi are un tatuaj cu bustul unei femei, iar sub acesta este scris DAN + MARIA.

Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Craiovenii vor primi, în această lună, facturi mai mari la apa caldă

Închide