DE ACTUALITATE

EURO 2016: Astazi se joaca prima semifinala: Portugalia – Țara Galilor!

Lusitanii au ajuns în semifinala Europeanului fără victorie până acum!

Împarte cu prietenii tăi

Prima semifinală de la EURO 2016 este cea dintre echipele de fotbal ale Portugaliei și Țării Galilor, programată astazi, 6 iulie, pe Stade de Lyon, de la ora 22.00 si transmisa in direct, de Pro Tv si Dolce Sport.

Lusitanii au ajuns în semifinala Europeanului fără victorie până acum. Ultima victimă a Portugaliei a fost Polonia, eliminată în urma loviturilor de departajare.

Toate partidele disputate de Ronaldo și compania s-au încheiat la egalitate!

Portugalia nu are indisponibili, dar fundașul Pepe, un veritabil stâlp al apărării, a acuzat unele probleme musculare și e incert.

De partea cealaltă, Țara Galilor e singura surpriză rămasă în viață, după înfrângerea Islandei cu Franța. Galezii au eliminat Belgia la capătul unei prestații de excepție, 3-1. Williams, Robson-Kanu și Vokes au înscris pentru britanici duă ce Nainggolan reușise să deschidă scorul.

Galezii au totuși o înfrângere la acest turneu final, 1-2, contra Angliei, în grupe. Englezii le-au suflat galezilor punctul după un gol al lui Sturridge în ultimele momente de joc.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Giulia aduce ”Ploaie de vară”, astazi, pe Sens unic!

Totul despre cel mai nou single, colaborarea cu Dorian Popa si planurile din aceasta vara, ASTAZI, la "Sens unic", cu...

Închide