DE ACTUALITATE

(Foto) Complexul Sportiv Stadion Municipal din capitala Gorjului se înalţă pe zi ce trece

Bugetul pentru ridicarea noului stadion din Târgu Jiu este asigurat de Compania Naţională de Investiţii (CNI). Valoarea investiţiei se ridică la 21,8 milioane de euro. Arena va avea va avea o capacitate de 12.386 de locuri acoperite, respectiv 10 840 pentru public în general, 5 840 de locuri la tribuna a doua şi 5 000 în tribuna I, pentru persoane cu handicap locomotor şi însoţitori restul de locuri. Pentru oficiali stadionul va avea 990 de locuri în lojele oficiale iar pentru presă vor fi 280 de locuri.

Noul stadion va include  spaţii administrative, tribună VIP, un hotel cu 40 de camere, clasificat la patru stele, o parcare subterană şi parcari exterioară.

Arena va avea si o pista de atletism cu suprafaţă sintetică extinsă la şase culoare, lungime de 400 de metri înglobând şi pista de sprint de 130 de metri. Lucrările de modernizare presupun de asemenea reorganizarea circulaţiei în zona stadionului rezultând astfel 150 de locuri de parcare subterană, 67 de locuri de parcare supraterane si 20 locuri de parcare pentru hotelul nou construit.

Click pe link pentru galerie foto EXCLUSIV si detalii:

Complexul Sportiv Stadion Municipal

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: