DE ACTUALITATE

Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, până la ora 16:00, în funcție de condițiile meteorologice, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe tronsonul kilometric 163+800 de metri – 164+200 de metri, pe raza localității Golești, județul Vâlcea, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă. Traficul rutier se desfășoară pe două din cele trei benzi, dirijat prin indicatoare rutiere.

De asemenea, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 219 – 220, pe raza localității Tuțulesti, județul Vâlcea, se vor executa lucrări de frezare și așternere a covorului asfaltic. Din acest motiv, între orele 12:00 – 20:00, traficul se va desfășura pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

Tot astăzi, până la ora 20:00, pe DN 65 Pitești-Slatina, pe tronsonul kilometric 84+600 de metri – 85+500 de metri, în zona localității Jitaru, județul Olt, se efectuează lucrări de asfaltare, astfel că traficul rutier se desfășoară alternativ, pe sensul către Pitești, cu piloți de dirijare a circulației.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

%d blogeri au apreciat: