DE ACTUALITATE

Olteni, campioni mondiali la Campionatul de karate

Palmaresul sportivilor din județul Olt la Campionatul Mondial de karate fudokan din Germania, desfășurat în acest weekend, este unul impresionant. Oltul a fost bine reprezentat de sportivi de la mai multe cluburi, la Stuttgard, unde în perioada 1-3 noiembrie peste 2.500 de participanți s-au luptat pentru titlurile de campioni mondiali la toate categoriile de vârste.

Cele mai multe rezultate au fost înregistrate de sportivii antrenați de sensei Romeo Costică, Bu-Do Karate Slatina reușind la cea de-a opta ediție a Campionatului Mondial din Germania să câștige 14 medalii: 3 de aur, 8 de argint, 3 de bronz și două locuri IV.

Și CSM Slatina se poate lăuda cu doi campioni mondiali: Ionică Ștefan și Bogdan Păun, aurul fiind câștigat la enbu masculin seniori. Alte rezultate de excepție: argint la kata individual masculin seniori-Ionică Ștefan și argint la kumite echipe masculin seniori-Ionică Ștefan și Păun Bogdan.

Multiplul campion mondial și european Oliwer Dobre a obținut locul 2 fukugo, kumite echipe. Vicecampion mondial a devenit și sportivul său, de la ACS Prieteni Caracal, David Milea, la kata Individual-Copii 10-11 ani.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: