DE ACTUALITATE

Ziua aviatiei, sarbatorita in toata tara!

Zboruri demonstrative cu aeronave civile și militare, lansări de parașutiști și expozitii de aeronave.

Împarte cu prietenii tăi

Statul Major al Forțelor Aeriene organizează manifestări dedicate Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene, în toate unitățile militare din subordine, potrivit Agerpres.

Astazi, 18 iulie, la Baza 90 Transport Aerian „Gheorghe Bănciulescu” de la Otopeni are loc Ziua Porților Deschise, ocazie cu care vizitatorii pot asista la evoluția elicopterelor IAR-330 Puma și aeronavelor C-27J Spartan, C-130 Hercules, Antonov AN-30 și IAR-99 Șoim.

Ziua Porților Deschise este și pe Aerodromul Giarmata, din județul Timiș, unde vor evolua elicoptere IAR-330 Puma, avioane de luptă MiG-21 LanceR și aeronave de transport C-27J Spartan.

Maine, 19 iulie, între orele 9,00 — 10,00, la București, va avea loc o ceremonie militară și religioasă cu depuneri de coroane de flori, în memoria eroilor aviatori, la Monumentul Eroilor Aerului din Piața Aviatorilor.

De la ora 10,30, și la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” de la Câmpia Turzii va fi Ziua Porților Deschise, prilej cu care vor avea loc zboruri demonstrative cu aeronave civile și militare, lansări de parașutiști și va fi organizată o expoziție de aeronave.

Pe 20 iulie, odată cu prăznuirea Sfântului Mare Prooroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al temerarilor zborului, se sărbătorește Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Starea drumurilor- 18 iulie

Verifica cum se circula spre mare!

Închide