DE ACTUALITATE

Ce inseamna dezvoltare spirituala? Anatol Basarab ne va spune la Radio Craiova!

Ce inseamna dezvoltare spirituala? La ce cursuri mergem pt aceasta dezvoltare? Pe baza caror criterii le alegem? Sub indrumarea cui, pornim pe aceasta cale?

 

De ce factori este necesar sa tinem cont atunci cand hotaram a o incepe? Cum ne dam seama ca a sosit timpul? Cine este mai interesat de aceasta dezvoltare, femeia sau barbatul ? La ce ne foloseste? Iata cateva dintre intrebarile la care ne va raspunde Parapsihologul Anatol Basarab.

Licentiat in Psihologie-Pedagogie si avand un Master in Consiliere Psihologica si Educationala, Anatol Basarab, a obtinut numeroase calificari, printre care: atestat de bioterapie si biodetectie, operator al sistemelor bio-energetice, psiho-energetice si psiho-fizice, fiind din 2001 Membru al OSHO Academy of Initiation din India, iar din 2002 membru al organizatiei de psihologie ezoterica si medicina complementara, realizand si numeroase cursuri in Romania, Austria, Suedia, Italia, Olanda, Spania si Portugalia. Cateva dintre lucrarile publicate : Proprietarul Galaxiei, Numerologia in viata fiecaruia, Viata care ne traieste.

Afla mai multe vineri, 16 decembrie, la ”Pulsul Zilei” incepand cu ora 13:00

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: