DE ACTUALITATE

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – U Craiova (avancronică)


Partida va transmisă, în direct, la Radio România Oltenia Craiova, vineri, începând cu ora 20.30.

Un singur succes au reuşit covăsnenii pe prima scenă în acest an calendaristic, 1-0 la Mediaş, în rest au înregistrat o remiză (0-0 cu Viitorul) şi patru înfrângeri.

Șase victorii, două rezultate de egalitate şi cinci partide pierdute este palmaresul grupării craiovene pe teren advers în ediţia curentă a Ligii 1 Betano.

Sepsi OSK a marcat cel puţin un gol în 19 dintre cele 27 de runde din stagiunea actuală.

U Craiova a marcat cel puţin un gol în 21 dintre cele 27 de runde. Cu 44 de reuşite, oltenii au al doilea cel mai bun atac din Liga 1 Betano.

Sepsi OSK şi U Craiova s-au mai întâlnit doar de patru ori în Liga 1 Betano, un joc a fost câştigat de covăsneni, două de olteni, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.
-Prima confruntare a avut loc pe 19 septembrie 2017, Sepsi OSK – U Craiova 2-3. Acesta a fost şi meciul cu cele mai multe reuşite.
-Singurul succes din contul covăsnenilor s-a consemnat pe 29 iulie 2018, Sepsi OSK – U Craiova 1-0. Deşi s-a înscris doar o singură dată, Birahima Tandia în minutul 61, partida a fost una spectaculoasă, cu 13 şuturi spre poartă expediate de cele două combatante.
-Cea mai recentă dispută directă: 9 noiembrie 2018, U Craiova – Sepsi OSK 1-1, marcatori Burlacu, respectiv Karnitski. În acest joc, printre remarcaţi a fost şi Bela Fejer, portarul oaspeţilor apărând un penalty.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: Sepsi OSK – 25 ani şi 8 luni; U Craiova – 25 ani şi 6 luni. (lpf.ro)

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Dăncilă în Cehia (audio)

Premierul Viorica Dăncilă efectuează astăzi o vizită oficială la Praga

Închide