DE ACTUALITATE

„Interviu de angajare” simulat de elevi

„TRAVAIL – Tranziția la viața activă în vederea integrării pe piața muncii pentru elevii din județul Dolj”.

Împarte cu prietenii tăi

Elevi de la Liceul Teoretic “Henri Coandă”, C.N. Elena Cuza şi Liceul Tehnologic “George Bibescu” au participat la simularea unor interviuri de angajare, organizate în condiții similare cu cele dintr-o situație reală pentru ocuparea unui loc de muncă. După ce ”anunțul de angajare” a fost afișat în sala de clasă, elevii și-au prezentat CV-ul, Scrisoarea de intenție pentru ”postul vizat” şi au răspuns unor întrebări specifice unui interviu de angajare.

Elevii au realizat teste de cunoaștere și autocunoaștere pentru a învăţa să se prezinte în faţa unui angajator arătând că posedă calităţile necesare pentru postul vizat, punându-şi în relief carisma, capacitatea de a asculta şi de a se exprima în mod spontan, de a vorbi în public şi de a fi convingatori.

DSCN4676

Seminarul „Simularea de interviuri pentru angajarea pe un post vizat” s-a derulat în cadrul proiectului „TRAVAIL – Tranziția la viața activă în vederea integrării pe piața muncii pentru elevii din județul Dolj” implementat de Asociația Mereu pentru Europa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Asociația EduFor Craiova și UNIAUDAX – Centro de Investigação e Apoio ao Empreendedorismo e Empresas Familiares din Portugalia şi cofinanţat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Kanye West va primi trofeul Video Vanguard Award

Trofeul este realizat în memoria lui Michael Jackson și reprezintă cea mai înaltă distincție a galei MTV Video Music Awards.

Închide