DE ACTUALITATE

ANPC introduce cazierul contravenţional pentru agenţii economici

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor va introduce, începând cu data de 1 septembrie 2019, cazierul contravenţional, document ce va permite identificarea operatorilor economici şi a faptelor pentru care s-au aplicat avertismente, astfel încât la o nouă încălcare, aceasta să nu mai fie repetată.

Potrivit unui comunicat de presă al Autorităţii, transmis Agerpres, la stabilirea sancţiunii, în cazul în care se constată că pentru aceeaşi abatere operatorul economic a mai fost sancţionat cu avertisment, agentul constatator va avea în vedere cazierul contravenţional.

Cazierul contravenţional va permite identificarea operatorilor economici şi a faptelor pentru care s-au aplicat sancţiuni sub formă de avertismente. În acest fel, o nouă încălcare a legii nu mai poate fi repetată.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor precizează că va lua toate măsurile necesare în vederea asigurării că toate echipele de control sunt dotate din punct de vedere tehnic cu echipamente necesare pentru filmare şi fotografiere.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Traficul de sâmbătă. Restricţii pe Transalpina

Închide